3 månader

I lördags blev vår lillprins 3 månader!
Känns som om han funnits för alltid men samtidigt som om det var igår allt drog igång.
I söndags kom äntligen våra större små. Vi åt middag och satte igång med packningen. Allt nödvändigt åkte ut i den ostädade husvagnen för full fart i en enda röra. Resan gick upp till momma och moffa där vi parkerade på gräsmattan. Vi fick stödbenet lagat av morfar och kollade så allt fungerar bra, städade ur och värmde upp. Känns bra att kunna ha nära till allt då vi testade att sova allihopa för första gången.
Vi hade det sååå mysigt!!
Trångt och härligt!! :)
Då hjärtat tittade i boken vi har där vi bokför alla resor vi gör med vagnen så såg vi att det var precis ett år sedan vi campade på Mörtsjöbuan..... Stämmer rätt bra med våra beräkningar :)

Nu har jag börjat jobba. Idag åkte jag och Ebbe till Hammarn på möte. Vi passade även på att åka dit på BVC för vägning, mätning och vaccination.
Det var tre veckor sedan sista vägningen och vi hade våra aningar om att amningen fungerar nu och räcker till...det gör den!
Han har gtt upp nästan 1 kg på dessa tre veckor!
8155g och 65 cm lång är han nu. Sprutorna gick finfint de med. En i varje ben fick han samtidigt. Log både direkt innan och efter med bara ett litet skrik där i mitten.Kommentarer
Postat av: Monica

9 månader + 3 månader = 12 månader :) Härligt att amningen fungerar så bra nu, du har verkligen kämpat för att nå dit. Bra gjort :).

2010-06-17 @ 14:56:42
URL: http://andersson.zoomin.se
Postat av: Erica

Har du börjat jobba nu? Ebbe är alltså redan 3 månader! Nu måste vi få träffa honom! Vad önskar han sig i gröt? Kram Erica

2010-06-18 @ 19:15:13
URL: http://rutingriderica.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0