WOUPS!

Tiden bara rusar iväg!!
Jag har sett till så vi varken har hemtelefon eller internet nu.....Så otroligt arg på Tele2 så jag sa upp allting!! Lite svårt att uppdatera då. Nu har jag lånat en sticka av pappsen och tänkte passa på. Lite bilder och text i någorlunda ordning så ni vet vad vi sysslat/pysslar med.

Vi är nu i vecka 28 och har 85 dagar kvar till beräknad förlossning.
Vi tror dock det blir lite tidigare dennna gång då dom vill snitta mig (och det vill jag med tror jag). Den 12:e augusti ska vi in på en till kontroll och bestämma oss. Vis det tidigare besöket så anade dom sig till en pojke där inne så nu spånar vi på killnamn för fulla muggar, det är ju jättesvårt!! Tar tacksamt emot tips!!
Jag mår rätt ok, lite kroppsliga krämpor bara men tänker inte jobba mer utan ska ta det lugnt och ta hand om de mina och mig själv istället.

Vi bor kvar i vårt hus då allt bara strulat ihop sig och i avvaktan på lösningar så lever vi halvt ihoppackade och är aningen trångbodda. Hoppas det löser sig snart!!!

Våra stora hjärtan kom äntligen till oss i söndags natt för att spendera över 2 veckor här!! Innan dess har dom skådespelat helt i 2 veckor och stor del av 2 veckor innan dess med sn far. Riktigt jobbig tid tyckte jag och njuter nu i fulla drag av att få ha dom hemma. Ebbe saknar dom något enormt då dom är borta också.

Ebbe ja. Han har blivit en stor kille nu. Full av energi, springer och pratar massor! Hans ordförråd är ofantligt stort och han härmar allt vi säger. Älskar traktorer, bilar, lastbilar, motorcyklar och fyrhjulingar! Kan alla namnen på de i vår närhet, grannar och släkt. Äter frukost, lunch och middag med oss samt en kvällsfikemacka och sover sen ca 10 timmar, delvis i sin säng men sedan hos oss. På dagarna brukar det bli en timma i vagnen eller bilen. Vällingen slutade han med för flera månader sedan och sover bättre utan.

Vi är i bilbytartagen! Forden ska få nya ägare efter att vi fått vår Sharan. Vi väntar nu på att den nya bilen ska bli helt genomgådd och färdigservad men sen ska vi ta den på en semestertur. Har letat och stött och blött detta länge nu men äntligen bestämt oss.

Nä, nu ska jag ta och koppla in den externa disken och kika efter lite bilder sedan sist jag skrev......


Stortjejen har fyllt hela 8 år!!!!! Dagen firades stort med massor av folk och presenter. Ny cykel och en sköldpadda bl.a.

Vilje heter vår nye familjemedlem.

Innan dess fick vi klippa vår Ebbe, luggen kapades en bra bit men lockarna behåller vi ett tag till.


Den 13:e maj var vi på ultraljud och fick se pyret i magen.

7:e oktober tror dom h*n vill komma fram men vi ska få datum för ev. snitt/igångsättning den 12:e augusti.


Moster utbildar sig vidare men har redan fått jobb som kock i Östersund. Stolt!!


Många dagar i Furuskog har det blivit. Ebbe provar Leifs traktor.


Vi fick inbjudan till 1:ornas vernisage med underhållning och fika. Så otroligt fint. Här är Towas målning av gamla kyrkan i Stugun.
Och här på Stugubron:Alltsom oftast vår glaskit!!Bad och glass på altanen.

Ännu en kväll i Skyttmon:Glass hos Totto.


Uppladdning hos momma innan midsommarfirandet ska börja.På midsommar lånade Ebbe Matildas tröja.


Midsommafine Fredrik :)

Ska ta och tömma kameran snart igen och uppdatera mera.
Nu måste vi kolla om det går att bada idag över huvud taget och sen välkomna våra älskade 018:ingar som äntligen kommit upp.
RSS 2.0