Fin utsikt.

Helgen började med en utflykt till gamm-omma. Där spenderade vi natten, bakade och myste.
På fredagen hjälpte jag till med serveringen på en begravning. På kvällen åkte min son på disco och vi övriga mös i soffan med godis och film, även sonen anslt sig senare och soffan blev full.

Fortsatt mys med frukost i sängen och film blev det på lördags-morgonen.
Sedan klädde vi oss och tog en promenad upp på Stugu-berget.
Vi fikade och plockade hela 2 dl lingon.


Gick hem och lagade go-middag med efterföljande mys.
Skulle så stort dricka vin hade vi tänkt men vi var inte det minsta sugna någon av kvällarna. Ett halvt glas blev det.

Igår så gjorde vi en besöksrunda. Vi åkte till min morfar på hans boende och fikade. Skulle sedan hälsa på en nyfödd tjej med världens finaste namn men dom var inte hemma så vi hängde gröten på dörren. Hos Nova blev vi insläppta och fick se hur renoveringen gick. Otroligt fint blir det!! Även hon fick lite gröt.
Sedan åkte vi till mamma och pappa och alla valparna.
Tänderna har kommit och skallen blir allt starkare. De tappra försöken att ta sig fram ser allt bättre ut även om dom står på huvet ibland.
Vi fick middag och valp-bajs på kläderna.
Väl hemma så blev det bad och packning inför måndagen. Kvällen blev sen innan barnen kom till ro och problemen stora imorse att få liv i de små. Lyckan var dock att dottern skulle få gå på badhuset idag och sonen är som alltid lika glad över att få gå till skolan, gnuggade snabbt sömnen ur ögonen och drog iväg på sparkcykeln.

Ikväll blir det orkester för min del och träning för älsklingen så barnen får vara hos momma och moffa till deras stora lycka!!
Tisdag kväll föräldramöte, onsdag har syster konsert i stan som vore rolig att se, torsdag blir det mys och fredagen ledig i sängen med barnen innan dom åker till sin pappa.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0