www.pausa.se


Fiskarna


20 februari - 20 mars


Dina bästa sidor


Du är fantasifull, känslig och lyhörd. Inga stämningar eller emotionella svängningar undgår dig och du har en väldigt bra inlevelseförmåga. Har någon problem så vill du hjälpa till, och du engagerar dig alla som är svaga och behövande. I regel är du en mycket stor djurvän. Dessutom har du en konstnärlig sida som inte bör ligga oanvänd. Bilder, musik, litteratur, teater...dina talanger är ansenliga och kan verkligen glädja dina medmänniskor. Fisken är en stor idealist och gör allt för att få den grå verkligheten att höja sig och bli något extraordinärt.

Dina sämsta sidor


Du flyr från verkligheten alldeles för ofta. Dagdrömmar, önsketänkande eller missbruk av mat, godis och/eller alkohol tillhör de medel du använder när tillvaron känns för torftig. Även i umgänget med människor kan du vara undflyende och direkt opålitlig. Du vill så väl men orkar inte leva upp till alla löften och åtaganden. Glömska är en annan av dina akilleshälar. Många gånger är du tankspridd och slarvig. För att inte tala om hur lättlurad du kan vara när du har bestämt dig för att tycka synd om någon. Risken är att du blir en martyr som andra utnyttjar.

Relationer


Du är en obotlig romantiker med rosafärgade glasögon som ofta hindrar dig från att se klart. När du träffar någon och blir förälskad så är dina förväntningar skyhöga, nu äntligen ska allt bli perfekt! Så blir du besviken efter ett tag, självförtroendet går ner i botten - tills du hittar nästa underbara person som ska ge dig allt...och så där håller det på.


Någon som känner sig träffad?
Jag gör det.......

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0