Snart är det dax!!

På fredag morgon åker vi in på ultraljudsundersökning. Samma dag går vi även in i vecka 20 vilket innebär halvtid. Leveransdatumet vi gått efter hittills är 6:e oktober, på Fredriks födelsedag, blir säkerligen ändrat en aning efter UL. Vi ska även träffa överläkare och prata förlossning vilket känns bra.
Om nu inte vår krabat kniper ihop alltför mycket med benen just då så ska vi se om vi kan få reda på kön. Har aldrig provat det innan och det vore ju riktigt spännande.

Våra flyttplaner fortskrider i sakta mak. Vi packar och planerar för fullt. Håller husvisningar och längtar! Känns lite kluvet dock med tanke på våra grannar och det otroligt bra området vi bor i men det kommer säkert bli bra dit vi flyttar med.

Ebbe växer och utvecklas för fullt. Han har en otroligt stark egen vilja och uttrycker den ofta. Han kommer få vara hemma med oss hela sommaren och ska skolas in på dagis till hösten. Jag kommer sedan vara hemma ett helt år denna gången och ska inte börja jobba för fort. Vet ju hur det kommer bli efter några månader....jag blir galen av att bara gå hemma men jag antar att man kommer ha fullt upp! :D

Just nu är det mycket att stå i. Sista rycket på skolorna innan skolavslutning och pluggandet rullar på men snart kommer jag nog igång med bloggandet och lovar att ni kommer få följa vår sommar i både bilder och ord.
Tills dess: Ta hand om Er!
(Bild från UL samt mer info kommer såklart på fredag)

Kommentarer
Postat av: Sandra

Va spännande!! Hoppas ni får se vad det blir för kön då!:)

2011-05-12 @ 09:32:03
URL: http://snorpans.webblogg.se/
Postat av: Sandra

Gulle dig!! :) Det gick jättebra, eller han gillade inte att sitta stilla, och vi fick hålla fast honom vissa stunder, det var inte poppis! Men hjärtat såg bra ut, lagomt flöde, och läkaren trodde inte att det skulle behövas någon mer operation förän om några år!! Det va riktigt skönt å höra! Visst är inte hjärtat som det ska vara än, men det är inget han känner av eller tar skada av!:) Så vi kan vara lugna och det känns super!!!

Tänk att ni ska få en kille till!:) Han kommer säkert vara en kopia av sötEbbe!:) Stort grattis till er!!

Kraam

2011-05-18 @ 09:06:33
URL: http://snorpans.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0