Snart är det dax!!

På fredag morgon åker vi in på ultraljudsundersökning. Samma dag går vi även in i vecka 20 vilket innebär halvtid. Leveransdatumet vi gått efter hittills är 6:e oktober, på Fredriks födelsedag, blir säkerligen ändrat en aning efter UL. Vi ska även träffa överläkare och prata förlossning vilket känns bra.
Om nu inte vår krabat kniper ihop alltför mycket med benen just då så ska vi se om vi kan få reda på kön. Har aldrig provat det innan och det vore ju riktigt spännande.

Våra flyttplaner fortskrider i sakta mak. Vi packar och planerar för fullt. Håller husvisningar och längtar! Känns lite kluvet dock med tanke på våra grannar och det otroligt bra området vi bor i men det kommer säkert bli bra dit vi flyttar med.

Ebbe växer och utvecklas för fullt. Han har en otroligt stark egen vilja och uttrycker den ofta. Han kommer få vara hemma med oss hela sommaren och ska skolas in på dagis till hösten. Jag kommer sedan vara hemma ett helt år denna gången och ska inte börja jobba för fort. Vet ju hur det kommer bli efter några månader....jag blir galen av att bara gå hemma men jag antar att man kommer ha fullt upp! :D

Just nu är det mycket att stå i. Sista rycket på skolorna innan skolavslutning och pluggandet rullar på men snart kommer jag nog igång med bloggandet och lovar att ni kommer få följa vår sommar i både bilder och ord.
Tills dess: Ta hand om Er!
(Bild från UL samt mer info kommer såklart på fredag)

RSS 2.0