Tillbaka på sjukhuset

Idag åkte vi till stan för att tillbringa en dag på sjukhuset.
Möte med Holgers diabetessjuksköterska samt läkare och lite hjälp från kurator angående ansökning av vårdbiddrag.
Mamma och pappa följde med in vilket var jätteskönt!
Dels så vill dom lära sig angående hans sjukdom samt vara delaktig i vad som händer för att kunna hantera och hjälpa till.
Dagen blev lång för oss. Jag klarade dock av den men trodde allvarligt att det absolut inte skulle fungera igår kväll.
Amningen har varit riktigt jobbig. Först kom blåsorna som dom brukar, sen såren och sårskorporna. Ebbe har ätit så blodet runnit. Provade med amningsnapp men det gjorde att han sög ännu hårdare och det kändes som om det enbart var blåmärken jag hade. Jag har skrikit, frustat och storgråtit. Beror nog till viss del på mitt allmäntillstånd att jag känner av smärtan mera men det var helt enkelt outhärdligt tillslut.
Jag har helt enkelt trott att det skulle fungera precis lika bra som det gjort med de andra barnen och inte införskaffat varken pump, flaska eller tillägg i förebyggande syfte.
Smart!!
Som tur är så har våra grannar och vänner det!
Jag insåg mina begränsningar vid midnatt då det tog tvärstopp och vi grät ikapp alla 3.
Vi messade och ringde våra vänner men vågade inte vara för påflugna så vi avvaktade tills dom vaknat.
Jag var uppe och stoppade i nappen och vysjade för att försöka hålla honom lugn trots matbristen. Vid halv 7 ställde jag mig i duschen för att försöka tömma lite. Sen ringde dom! Vilken lättnad!!
Ebbe fick mat och jag fick pumpa ur.
Varför ska jag vara så hemskt tjurig!!!??
Hade aldrig klarat av dagen utan detta.
Vi gjorde oss iordning och fick åka med mamma och pappa.
Jag fick på mig jeansen t.om.
Nu är jag däremot helt slut i både kropp och knopp men ack så lycklig.
Barnen har kommit hit och vi ska mysa och umgås massor i en vecka nu. Känns som om allt börjar så smått återgå till det "normala" ..... eller så normalt det kan.
Vi får nu påbörja justering och hantering av Holgers diabetes här hemma.
Jag ska börja hantera amningen imorgon igen men pumpar ur fram tills dess.
I övrigt så ska vi bara ha det bra och lära känna vår lille Ebbe.
 Premiär i kläderna som Omma stickat.

Kommentarer
Postat av: Annalena

Men vännen!! Plåga dig inte så, det blir inte bra för någon av er. Han kommer att må precis lika bra om du flaskmatar och om det nu fungerar bra att pumpa, så (visst det är stökigare, men ändå) så gör det då. Även ersättningarna idag är så bra, att det också är ett utomordentligt alternativ om alla får må bra av det.

2010-03-18 @ 22:23:03
Postat av: Bitta

Va söt han är!!!!! Om du behöver ersättning till guldklimpen så har jag ett tips på en flaska som jag tyckte va toppen!!! Kram kram

2010-03-19 @ 07:42:49
Postat av: Lotta

Fy vad du har det jobbigt mitt i allt det härliga. Det är ju lättare sagt än gjort men försök att strunta i alla föreställingar om hur det ska och bör vara.Ebbe har tur som har så engagerade föräldar som ni och det kommer han ha mycket glädje av i livet. Kram Lotta

2010-03-19 @ 20:01:33
Postat av: Veronica

I know the feeling. Det finns en kräm som är väldans bra och gör att det läker fin fint. Kommer dock tyvärr inte på vad den heter just nu. Men kan försöka ta reda på om du vill? Hade mycket trassel från början men tjurade på precis som du och sen fungerade det riktigt bra. Använde amningsnapp i början. Först gjorde det så satans ont tills jag upptäckte att jag behövde en större amningsnapp sen fungerade det :) Kanske är något sådant som gör att det inte funkar med amningsnapp? Hoppas att ni alla mår bra mitt i allt.

2010-03-20 @ 19:17:28
Postat av: Veronica

Hej igen, Gick in på konsumentverkets hemsida för jag skulle läsa lite om barnstolar och hittar denna info.2010-03-18

Fel kan finnas på amningsnappAmningsnappFöretaget Bambino Mam varnar för att vissa nappar saknar hål i sugdelen. Felet kan göra att barnet inte får i sig mjölk vid amningen.Vissa exemplar av Mams amningsnapp har visat sig innehålla hål i sugdelen. Kunder som köpt Mams amningsnapp uppmanas att kontrollera den noggrant före användning. Vänd amningsnappen ut och in och kontrollera så att de två skårorna i nappens sugdel går rakt igenom silikonet. Kunder som upptäcker fel på sin napp kan portofritt skicka den till Bambino Mam, så ersätts de med en likvärdig produkt.Kram Vero

2010-03-20 @ 19:22:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0